Ontwerp zonder titel - 2020-10-19T131621
 
Ontwerp zonder titel - 2020-08-31T103156

En dan letterlijk. Welke angsten heb je overwonnen, blokkades heb je doorbroken en keuzes heb je gemaakt om te komen waar je nu staat? Het héle verhaal. Niet alleen de 'insta-waardige' hoofdstukken. Jouw ikigai: álles wat maakt dat jij elke dag jouw bed uitspringt en doet wat je doet. Ja, alles. Ongecensureerd. Want het zijn juist die aspecten die jouw verhaal magisch en uniek maken. Die jou anders dan anders maken, ervoor zorgen dat jij klanten aantrekt die jou energie geven en maken dat jij van jouw bedrijf een intuïtieve brand maakt waar niemand omheen kan. 

Het is tijd om te laten zien wie je écht bent. Zodat jouw bedrijf een brand wordt met emotie. En jij klanten aantrekt die zich verbonden voelen met jou als persoon. De focus verleggen van wát je doet naar waarom je het doet. Jouw passie, hartverlangens, visie, dromen & energie gevangen in pure woorden en beelden. Omdat de wereld daar klaar voor is. Jij ook?

It's time to tell your ikigai story

Ik help jou je ikigai vinden & uitdragen

Karima (7).png

Wat heeft jou hier gebracht?

AB74530B-723B-495A-AF28-D1CD7323DB03.jpg

Ik was een lange tijd bang
voor mijn eigen verhaal

Bang dat niemand erop zat te wachten. Dat het niet het vertellen waard was. Of dat het mensen zou afschrikken. Totdat ik me realiseerde dat dat precies de reden was dat ik ben gaan ondernemen. Omdat ik een vurige missie heb waarmee ik de wereld mooier wil maken. Een missie die is ontstaan vanuit dat verhaal. Een lange tijd wist ik exact waar ik heen wilde, maar niet waar ik vandaan kwam. Pas toen ik mezelf de juiste vragen ging stellen en ik mijn ikigai ontdekte werd alles duidelijk. En wist ik welk verhaal ik hoorde te delen. Maar ik weet uit ervaring dat juist dát een oneindige struggle kan zijn: ontdekken waarom je doet wat je doet. En de volgende stap: dit om weten te toveren tot een puur & krachtig verhaal waarmee jij je onderscheidt.

 

Als voormalig journalist is de juiste vragen stellen, tussen de regels door luisteren en jouw bigger picture zien mijn 'way to go'. En als strategisch storyteller & fotograaf weet ik als geen ander hoe je dit in sterke woorden en beelden moet vangen. Ik ben er om samen met jou jouw ikigai story te ontdekken & 'm te (leren) vertellen. Samen of zelfstandig.

Zodat je kunt gaan opvallen & verbinden met wie je écht bent

 

It's time to find your ikigai

IMG_8594.jpg

"Jouw verhaal is nooit af. Daar waar groei is, groeit jouw verhaal met je mee."

 

That's what she said:

Ik was al een tijdje 'alleen' aan het struggelen om voor mijn bedrijf een duidelijkere visie, personal branding en strategie te ontwikkelen. Met daarbij de wens om meer waarde te delen vanuit mijn hart & talenten en met meer structuur. Gelukkig wilde Karima mij hierbij helpen. De coaching was voor mij heel waardevol. Door haar ondersteuning en prettige manier van vragen stellen ben ik bewust geworden van mijn eigen drijfveren en authenticiteit. Zij hielp mij om mijn kernwaarden te formuleren en heeft mij tips gegeven om vanuit hier met meer impact te laten zien wat mij zo uniek maakt. Deze nieuwe inzichten waren heel verhelderend en heb ik direct uitgewerkt in een plan. Zodat ik meer mensen kan inspireren, verbinden en ondersteunen.
 

- Jane van Jane's Flavours

31 Aug, 2020