Mijn IKIGIFTS aan jou

Blogs over hoe jij 
impactvol content creëert

Sharing = caring. Daarom heb ik maandelijks vier plekken vrij voor een gratis inspo call van 30 min, schrijf ik speciaal voor jou blogs en inspiratie mails over impactvol content creëren en personal branding én komt er binnenkort een podcast aan. Zodat jij constant geïnspireerd blijft. 

 

IMG_8752.JPG

KICKSTART YOUR PERSONAL BRAND

Boek hieronder een GRATIS inspiratiesessie Kickstart Your Personal Brand van 30 minuten.
Er is maar ruimte voor 4 ondernemers per maand. Hurry up, dus!

Aan de hand van onderstaand formulier krijg ik een helder beeld van jouw brand en ambities en kunnen we direct aan de slag. Jij krijgt van mij 4 praktische tips waarmee jij jouw personal brand extra lading geeft en waarmee jij direct aan de slag kan.

Inspiratie mails met tips voor een unieke personal branding

image00005.jpeg

IMPACT MAKEN MET
JOUW VERHAAL

Wil jij tweemaandelijks inspiratie mails ontvangen met waardevolle inzichten over hoe jij jouw unieke personal brand neerzet? Dat komt goed uit! Want ik heb nog heel wat inzichten en kennis voor je klaarliggen. Als je je inschrijft voor de inspiratie mails, ontvang je direct een gratis personal branding checklist waarmee je meteen aan de slag kan.

Coming soon: 
Mijn podcast waarin ik je de verhalen vertel die die mij dichterbij mijn Ikigai hebben gebracht

Mijn aanbevelingen voor
handige online tools

  • PLANOLY

    Voor het inplannen van mijn social media posts maak ik gebruik van Planoly. Hierdoor kan ik op een tijdbesparende manier werken aan mijn zichtbaarheid en houd ik veel tijd over om te investeren in het strategisch opbouwen van mijn brand. 

  • LIGHTROOM

    In Lightroom maak ik al mijn filters zodat mijn foto's op een simpele manier een professionele touch krijgen. Het fijne aan Lightroom is dat je alle filters die je aanschaft als presets kunt opslaan, zodat je jouw foto's met één druk op de knop een boost kunt geven.

  • CANVA

    Om ervoor te zorgen dat ik op al mijn kanalen een herkenbare branding heb, gebruik ik Canva. Deze online tool gebruik ik voor de vormgeving van mijn social media posts en website. Zodat ik mijn droomklant in één oogopslag aanspreek. 

Let's exchange stories

© 2020 by BAKY CONTENT LAB | KvK: 76766055 | BTW: NL003133234B31 | All rights reserved | Algemene Voorwaarden | hello@karimabaky.nl