karima-37.jpg

ikigai story
journey

In 3 fases jouw échte verhaal scherp: wie jij bent, wat jou onderscheidt &
hoe je dit uitdraagt.

Herken jij jezelf hierin?

 
 • Je weet waar je goed in bent en wat jouw talenten als ondernemer zijn, maar weet niet zo goed wat jou als
  persoon onderscheidt en hoe jij jouw positionering nóg unieker kan maken in deze verzadigde markt. 

 • Je weet dat jij jouw verhaal meer mag gaan delen, maar het voelt nog te gewoontjes. Je hebt geen idee wat
  jouw verhaal nu écht uniek maakt en op wat voor manier je 'm het beste kan uitdragen. 

   

 • Je vindt het lastig om onderscheidende en herkenbare content te creëren, omdat je niet zo goed weet hoe jij
  jouw verhaal onder woorden kan brengen, laat staan op papier kan krijgen. 

 • Jij hebt al goed betalende klanten en ziet jezelf als succesvol, maar je weet dat het tijd is om een level dieper te gaan. Het moment is daar om jouw unieke verhaal strategisch te verspreiden op al jouw kanalen, zodat jij jouw leiderschapspositie kunt versterken.

Herken jij het volgende?

Dan ben jij klaar voor jouw ikigai story journey

Want wat als ik je vertel dat je nóg dieper kunt gaan met jouw verhaal? En dat je je nog veel meer kunt onderscheiden met dat verhaal dan dat je nu doet. Jouw ikigai story vormt het kruispunt van jouw passie(s), missie, roeping & business en is de fundering van jouw bedrijf. Deze elementen zijn het hart, de geest, longen en handen van jouw merk. Met die fundering ontdek, voel & deel je moeiteloos waar je voor staat en wat jij komt brengen. Het mooiste aan alles? Niet alleen jij, maar ook jouw droomklant ontdekt hiermee jouw onderscheidende kracht en kiest daarom voor wie jij bent. De échte jij. Want er is geen verhaal vergelijkbaar met dat van jou. Iets waar óók jouw concurrenten niet omheen kunnen zodra
jij de 2.0 versie ervan begint uit te dragen. 

karimadef-2_edited.jpg
 

Stel je eens voor dat:

 • Jij exact weet welk verhaal en welke toegevoegde waarde jij als ondernemer hebt te brengen en
  dat jij glashelder hebt hoe jij jouw leiderschapspositie hiermee nóg meer kunt versterken

   

 • Jouw verhaal door frisse ogen wordt bekeken en dat alle unieke facetten ervan vóór jou in woorden worden gevangen, zodat je het zelf niet hoeft te doen en je áltijd input hebt voor interessante, herkenbare content

 • Jij nóg gemakkelijker jouw droomklant aantrekt, omdat jij precies weet op welke unieke elementen van jouw verhaal jij je moet richten en hoe je deze uitdraagt

 • Jij unieke, herkenbare content hebt waarmee jij 100% uitstraalt wie jij bent, jouw verhaal uitdraagt en welke jij op al jouw kanalen kan verspreiden, zodat jouw boodschap bij nóg meer droomklanten terecht komt

Begint het te kriebelen? Time to discover, feel & share your ikigai story!

IMG_0819.jpg

De ikigai story journey
is voor jou als...

...jij een uitgesproken en intuïtieve vrouwelijke ondernemer bent die niet bang is om op te vallen en handelt vanuit intuïtie. Jouw onderbuikgevoel is tot nu toe key geweest in hoe jij jouw business runt.

...jij intuïtief voelt dat jij nóg meer hebt te brengen dan dat je nu doet en dat jouw impact kunt vergroten op het moment dat je ervoor kiest om te luisteren naar dat gevoel.

...jij iemand nodig hebt die met frisse ogen naar jouw verhaal kijkt, zodat je nóg dieper kunt gaan en de unieke facetten van jouw verhaal helder hebt. 

...je maar niet de juiste woorden kunt vinden (laat staan schrijven) om jouw boodschap puur en strategisch naar buiten te brengen.
 

...jij toe bent aan meer eigenheid in jouw content waarmee jij nog gemakkelijker en sneller jouw droomklant aantrekt. 
 

karima-35.jpg
 

Fase 1: ikigai story sessie


In een offline ikigai sessie van 4 uur gaan wij samen de diepte in. We zoomen in op jouw passies, missie, roeping en beroep en ontdekken waar jij écht van houdt, waar je goed in bent, wat jouw plek in deze wereld is en hoe je het allemaal waar gaat maken. Jij gaat naar huis met inzichten over jezelf, jouw leven, jouw visie en jouw business. Bovendien heb je na deze sessie helder welk verhaal écht bij jou hoort. Niet alleen als ondernemer, maar ook als persoon. Dit geeft jou een sterke fundering om op verder te bouwen in jouw business. 

 


 


 

Fase 2: jouw verhaal in woorden

karima-22.jpg

let's write that down 

Wow, jouw ikigai story is je helemaal helder. Je hebt 100% scherp wat jouw verhaal uniek maakt. Maar één probleem: het lukt je niet om dat verhaal in woorden te brengen, laat staan op papier te krijgen. Als tekstschrijver en voormalig journalist vang ik jouw ikigai story in de juiste woorden. Je ontvangt jouw complete verhaal van +/- 1000 woorden. Dit is jouw duurzame basis die jij kan inzetten jouw uitingen, zoals:

> social media content

> nieuwsbrieven
> jouw podcast
> blogs

> e-book

> etc.

Fase 3: jouw unieke ikigai strategie

Jouw investering: € 500 (excl. btw) 

karima-38.jpg

One fits all? Jij weet wel beter. Want jouw verhaal is uniek en daar hoort ook een unieke strategie bij. Want hoe vertaal je jouw verhaal op zo'n manier door dat het jouw brand versterkt en jij je nóg meer kunt onderscheiden? Maar ook: op een manier dat het moeiteloos gaat. No worries, ik laat je niet aan jouw lot over. Want zelfs na al die 'aha'-momenten en jouw ikigai story op papier, kan het lastig zijn om te bepalen hoe je de puzzelstukjes ineen laat vallen. Hier gaan we samen mee aan de slag.

 

Daarom creëer ik een ikiguide voor jou: jouw strategische ikigai gids die jij als holy grail kunt gebruiken. Jouw persoonlijke ikiguide bevat:

> jouw ikigai venndiagram

> jouw up-to-date kernwaarden

> geformuleerde 2.0 brand personality

> ikigai content strategie werkboek

> ikigai Instagram content kalender 

 

 


 


 

Jouw investering: 1250 euro excl. btw

Waarom zou je (de zoektocht naar)
jouw verhaal uitbesteden?

Die zoektocht kost jou enorm veel tijd, die jij liever in betalende klanten steekt

Als je zelf jouw verhaal in moet duiken en moet uitvogelen hoe je dit strategisch overbrengt op jouw klant, ben je waarschijnlijk meerdere losse cursussen en tientallen writer blocks verder zonder resultaat. In die tijd had je ook klanten kunnen helpen waarmee je de investering van de ikigai story journey zó weer hebt terug verdiend.

Een onderscheidend verhaal waar jouw klanten niet omheen kunnen

Je kunt natuurlijk zelf ook een poging wagen om jouw verhaal in woorden te vangen. Maar als je geen schrijfervaring hebt of er simpelweg niet goed in bent, gaat dat ten koste van de waarde van jouw verhaal. Het komt niet over, valt niet op, jouw droomklant scrolt er voorbij en jij mist jouw unieke kans op oprechte interactie.

Je hebt een duurzame strategie waarmee je een flinke tijd vooruit kunt

Als jouw unieke verhaal staat, kun je vanaf dat punt een flinke tijd vooruit. Jouw unieke verhaal verandert in de kern namelijk niet. Het groeit met je mee. En doordat je er ook nog een strategie bij krijgt die 100% past bij jou, jouw verhaal en de klant die jij wil aanspreken, is het voor al jouw kanalen in te zetten.  

Je kiest voor mij, omdat...

karima-23.jpg

Je bij mij nóg een level dieper gaat en ik jou delen laat zien van jouw verhaal waar je zelf waarschijnlijk nog niet eens aan had gedacht. Daarnaast weet ik precies waar ik het over heb en wat ik doe. Zo heb ik als voormalig journalist en content specialist al honderden verhalen op mijn naam staan en weet ik hoe je ze strategisch uitdraagt. Met 7 jaar schrijfervaring en ruime ervaring als verslaggever weet ik de juiste vragen te stellen én jouw antwoorden met impact te verwoorden. Iets wat jouw verhaal verdient. 

Bovendien ben ik de enige storyteller in heel Nederland die de ikigai-methode hanteert. Een Japans model dat toepasbaar is voor jouw persoonlijke groei, verhaal & leiderschapspositie binnen jouw branche. Are you ready?

Wil je zeker weten of de
ikigai story journey bij jou past?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij in! Dan kijken we in 20 minuten samen of deze journey jouw next best step is. Spreek ik je snel?