Jouw 4

personal
brand boosters

Hoe kan ik jou helpen?
Als ervaren storyteller & fotograaf geef ik jou graag de personal branding boost die jij verdient. Met én zonder prijskaartje.

 • Jouw verhaal
  duurzaam op papier

  (2 losse storytelling trajecten & 1 impact sessie)

  Jouw verhaal is wat maakt waarom jouw klanten voor jou kiezen. Het is jouw toegevoegde waarde, jouw stukje 'magie'. En het is er om uit te dragen. Maar hoe doe je dat? Met mijn trajecten en sessie zet ik samen met jou jouw verhaal duurzaam op papier (lees: inzetbaar voor ál jouw kanalen). En geef ik jou waardevolle tools & inspiratie waarmee jij jouw verhaal zélf impactvol vertelt & strategisch inzet. Zodat jij jouw ideale klant aanspreekt. Mijn missie?
  Dat jouw stem écht van jou blijft. Ben jij er klaar voor
  om jouw verhaal te vertellen?

  1

 • Jouw verhaal 
  authentiek in beeld

  (personal branding shoot)

  Jij en jouw brand zijn niet alleen onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar maken je ook uniek. Jouw verhaal geeft extra lading én dus waarde aan jouw producten of diensten. Een potentiële klant kiest voor jou vanuit emotie & verbinding. Maar kiest ook voor karakter. Want dat maakt of je wel of niet met elkaar matcht. Iets wat authentieke beelden goed kunnen vertellen. Daarom breng ik jou(w verhaal) graag in beeld. Zodat jij jouw brand letterlijk een gezicht geeft en jij een connectie krijgt met jouw droomklant.
  Benieuwd naar hoe ik dit doe?

  2

 • Gratis waarde voor een 
  unieke personal brand

  (gratis kennis, van mij voor jou)

  Sharing = caring. Daarom help ik je ook graag buitenom mijn trajecten & sessie bij het creëren van een unieke personal brand. Dit doe ik door gratis kennis te delen in blogs over impactvol content creëren, tweemaandelijks een inspiratie mail uit te sturen over personal branding, jou op mijn website waardevolle aanbevelingen te doen voor (gratis) tools die ik zelf gebruik & jou mee te nemen in mijn eigen verhaal op Instagram & Spotify (coming soon).
  Niet alleen de successen, maar ook de lessen. Ben jij toe aan
  handige tips & tricks en creatieve ideeën voor jouw personal brand?

  3

 • Handige tools voor
  een snelle brand boost

  (bespaar tijd met kant-en-klare formats)

  Besteed jij onnodig veel tijd aan het finetunen van jouw content, omdat je nog niet de juiste tools hebt gevonden om dit effectief te doen? Of door een gebrek aan tijd en/of creativiteit? Dan is de kans aanwezig dat de kracht van jouw verhaal hierdoor verloren gaat. No worries, I've got you covered! Met mijn Lightroom filterpakket geef jij de foto's op al jouw kanalen een instant boost. En dat met slechts één druk op de knop vanaf jouw telefoon. En met een klein beetje geduld kun je dit binnenkort ook doen met jouw Instagram captions en social media design. Hint: er zijn speciaal voor jou pre-written copy templates en Canva templates in de maak. Kun jij deze tools goed gebruiken?

  4

 

Let's exchange stories

© 2020 by BAKY CONTENT LAB | KvK: 76766055 | BTW: NL003133234B31 | All rights reserved | Algemene Voorwaarden | hello@karimabaky.nl