Stel je eens voor dat...

jij jouw droomklant aantrekt door jezelf simpelweg te laten zien? En door jouw authentieke verhaal in de schijnwerpers te zetten.

 

Ik hoor je al denken: "Leuk zo'n authentiek verhaal, maar ik moet het uiteindelijk toch écht van mijn product of dienst hebben." Natuurlijk is het belangrijk dat jouw aanbod feilloos aansluit op de behoeftes jouw droomklant. Maar als jij jezelf als ondernemer niet goed genoeg positioneert, loopt jouw potentiële klant dat fantastische aanbod gemakkelijk mis.

 

Het is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Jouw verhaal, karakter & uitstraling zijn namelijk wat jou met mensen verbindt. Het is de emotie die je ze - los van jouw teksten - geeft die automatisch wordt gekoppeld aan jouw unieke aanbod. 

Bovendien ben JIJ de persoon voor wie mensen uiteindelijk kiezen. JIJ bent de maker, JIJ bent de persoon waarmee de klant een connectie moet voelen om over te gaan op aankoop. JIJ zorgt voor verbinding.

JIJ zorgt voor impact. Dus laat jezelf zien!

 • Je laat op een unieke wijze zien wie jij bent en waar je voor staat
   

 • Je onderscheidt jezelf van de rest door jouw Unique Selling Point in beeld te brengen: JIJ zelf!
   

 • Visueel aantrekkelijke, authentieke beelden zijn dé sleutel voor het eerste contact met jouw droomklant
   

 • Door het gezicht achter jouw brand te laten zien creëer je vertrouwen & verbinding voor jouw brand

Hoe jij impact maakt met beeld:

Jouw authentieke verhaal in beeld

3 manieren waarop een personal branding shoot jouw brand boost

 • Je creëert meer zichtbaarheid

  Geen betere manier om zichtbaarheid te creëren voor jezelf dan door jezelf te laten zien. Zichtbaarheid van het gezicht achter een brand zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen. Dit zijn essentiële onderdelen voor jou als ondernemer. Zonder deze twee elementen zijn er maar weinig mensen die jouw product of dienst kopen. 

 • Je krijgt verbinding
  met jouw droomklant

  Mensen kopen van mensen. En voelen zich dan ook verbonden met mensen, niet producten. We kopen vanuit emotie, onderbuikgevoel en connectie. Tegelijkertijd zijn we ongevoelig geworden voor 'één uit een dozijn' ondernemers. En willen we liever van iemand kopen die ánders is. Die zichzélf is. Zodat we een connectie kunnen gaan voelen. 

 • Je onderscheidt je van de rest met authenticiteit

  Door stockbeelden te plaatsen op jouw kanalen maak je geen impact. En creëer je al helemaal geen verbinding. Jouw droomklant kan alleen een band met jou opbouwen als jij je kwetsbare zelf durft te zijn. En laat zien dat jij net zoals zij 'ook maar mens bent' met flaws and all. Je streeft namelijk niet naar perfectie, maar naar impact.  

PERSONAL BRANDING SHOOT

€ 467,- (excl. btw)

Dít krijg je:

 


 

 • Waar gaat jouw hart sneller van kloppen, wat is jouw verhaal en wát maakt jou uniek ten opzichte van alle anderen? Ik leg het voor je vast op beeld, zodat jouw droomklant een persoonlijke connectie met jou krijgt

 • Kickstart call van 30 min. waarin we elkaar leren kennen en bespreken hoe we jouw authentieke verhaal gaan omzetten tot unieke beelden die jouw ideale klant aantrekken
   

 • Pinterest moodboard met huiskleuren, composities & stijl
   

 • Twee locaties die bij jouw brand passen,
  inclusief kleuradvies voor kleding

   

 • Video met tips hoe jij comfortabel en authentiek
  jezelf kan zijn voor de lens

 • Shooting day: 2,5 uur shooten op twee locaties,
  minimaal 45 foto's die jij zelf uitkiest

   

 • Bewerkte foto's in jouw huisstijl zodat de beelden
  perfect aansluiten bij jouw brand

   

 • Exclusief eventuele locatie- en reiskosten 
   

 • Optioneel: jouw eigen filterpakket voor slechts € 25,- (excl. btw)
   

IMG_6745.JPG

Hoe het werkt

FASE 1: Get to know your ikigai

Samen zoomen we in op jouw authentieke verhaal. Wat is jouw passie, missie & visie en wat denk jij dat de wereld nodig heeft? Also known as: your ikigai! Het 'waarom je doet wat je doet'. Jouw drijfveren maken namelijk dat jij jouw bedrijf runt zoals je dat nu doet. Jouw blik op de wereld maken jou uniek en onderscheidend. En dát wil ik vastleggen. Zodat jouw droomklant écht een connectie met jou krijgt en jou leert kennen voor wie je bent.
En niet voor wat je doet. 

FASE 2: Time to get your shoot together

Is jouw 'ikigai' helder? Dan gaan we samen kijken naar hoe we dit in beeld willen brengen. Op basis van jouw karakter, missie, brand en huisstijl kies ik twee locaties voor je uit die hier goed bij aansluiten. Daarnaast geef ik je advies over welke kleuren en kledingitems je het beste kunt dragen voor de shoot om volledig in jouw kracht te staan. Vooraf stuur ik je een gepersonaliseerd Pinterest-bord met wat inspiratie beelden voor de shoot. Zodat jij weet waar je aan toe bent. Zo heb je alvast een beeld van wat voor stijl, composities en poses ik voor je in gedachten heb. Hier kun je eenmalig feedback op geven zodat je 100% zeker weet dat het bij jou past!

FASE 3: Stories to capture

Hebben we de basis bepaald? Dan is het tijd om te shooten! No worries, ik zorg dat je volledig comfortabel bent, zodat jij jouw pure zelf uitstraalt op de foto's. Daarom stuur ik je ook voorafgaand aan de shoot een video toe met handige tips hoe jij comfortabel jouw authentieke zelf kan zijn voor de lens. Maar ook gedurende de shoot geef ik je adviezen om te ontspannen, poseren én volledig in jouw kracht te staan. Een dag na de shoot stuur ik je een testfoto die ik heb bewerkt in jouw huisstijl. Na goedkeuring stuur ik je de volledige fotocollectie waaruit jij zelf minimaal 45 foto's mag uitkiezen. Deze bewerk ik vervolgens allemaal in jouw huisstijl zodat ze feilloos aansluiten op jouw brand.

Deze impact makers
gingen jou voor

Let's exchange stories

© 2020 by BAKY CONTENT LAB | KvK: 76766055 | BTW: NL003133234B31 | All rights reserved | Algemene Voorwaarden | hello@karimabaky.nl