top of page

it's time to bloom

laat jezelf 
ONVERGELIJKBAAR zien vanuit wie jij bent

Met mijn ikigai methode + expertise in storytelling & connecting content help ik jou om jezelf nóg echter te laten zien, met krachtige verhalen jouw doelgroep tot in de kern te raken en onvergelijkbaar te worden in jouw niche.

karima-12.jpg
out of office (4).png

jij laat jezelf al zien als go-to
expert met een sterke eigen stem.

En dat jij het in je hebt om jouw levenservaring om te zetten in krachtige verhalen waarmee jij jezelf direct onderscheidt van de rest. Vanuit wie je bent. Zodat jij jouw leading position versterkt, op een dieper level verbindt met jouw doelgroep én een ijzersterke community bouwt.

maar wat als ik je vertel dat
die stem meerdere lagen kent?

IT'S 'SHOW YOUR TRUE SELF' O'CLOCK!

Kopie van Anaïta Nasser.png

hi, ik ben karima

storytelling & online presence coach 

Ik voeg mijn deep-dive ikigai methode, storytelling- en content expertise + fotografie skills samen om jou tot de kern te laten komen van wie jij écht bent, zodat jouw content hier een weerspiegeling van wordt.

Het is altijd al mijn passie geweest: verhalen creëren. Verhalen zorgen voor herkenning, verbinding en echtheid. Als je het goed doet, dan. Alles is energie. En dat geldt ook voor de woorden die jij op papier zet. De beelden die jij van jezelf laat zien. In de snel groeiende markt is 'go-to expert' zijn niet genoeg. Om de #1 keuze van jouw doelgroep te blijven, is het nodig om alle maskers te laten vallen.
Om je kwetsbaarder op te stellen, zonder vanuit de slachtofferrol te communiceren. En om jezelf nóg echter te laten zien. In zowel de teksten die jij schrijft, als de beelden die jij van jezelf hebt. Ik help je! 


 

out of office (32).png

Als ondernemer sta je geregeld op een kruispunt. Met de ikigai methode van Karima zet je de essentie van jouw verhaal en bedrijf weer op scherp.

MELISA - MELISAVERHEIJEN.COM

let's dive in together

1:1 ikigai story JOURNEY

Drie maanden lang begeleid ik jou naar krachtige verhalen die jouw doelgroep tot in de kern raken & een onvergelijkbare online presence - zodat jij de #1 keuze wordt én blijft van jouw klant & jij je onderscheidt van de rest.

karima-37.jpg

impact stories

de verhalen van de ondernemers
die jou voorgingen

ikigai story Nicol

Deze journey laat voor mij alle puzzelstukjes op hun plek vallen: ik weet nu wat mij uniek maakt als persoon & hoe ik dit krachtig naar buiten breng.

- NICOL , MISSNICOLM.NL

Ik werk heel graag samen met Karima, want zij is niet zomaar een fotograaf, maar iemand die écht luistert naar je verhaal en dit doorvertaalt naar beelden.

- MARISKA, MARISKAVANDIJK.COM

Mariska IKIGAI STORY SHOOT 2 (10).jpeg
karima-17.jpg

laat je inspireren door...

de GESPIEGELD
podcast op spotify

Dé podcast waarin ik intuïtieve & zelfbewuste ondernemers een spiegel voorhoud en ze uitdaag om hun masker volledig af te zetten. Verwacht afleveringen gevuld met krachtige verhalen die binnenkomen. En scherpe vragen die óók jou als luisteraar bij de kern brengen. You won't regret listening.

it's time to stand out from the crowd

ontdek jouw UNIEKE delen
& zet ze om in krachtige verhalen 

Zowel in woorden als beelden. Zodat jouw complete online presence jouw persoonlijkheid & stem ademt. Op een manier dat jouw doelgroep er direct mee resoneert, jij boven de rest uitsteekt met wie jij bent en anderen hun tribe bij jou vinden. It's not only time to stand out from the crowd. It's time to increase your impact. Nu. Ik laat je graag zien hoe.

 

let's connect on a deeper level

Kopie van Anaïta Nasser.png
jess-harper-sunday-RmQWqLKsVv8-unsplash.jpg

Let's connect our HEARTS on

 

pinterest

Ontdek wat mijn hart vult met inspiratie. 

 

melanie-pongratz-BECWWmIuJ2k-unsplash.jpg

Let's connect our SOULS on

 

Beluister de verhalen uit de GESPIEGELD podcast.

 

karima-32.jpg

Let's connect our MINDS on

 

Maak kennis met mijn visie & klets met me in de DM.

 

spotify

instagram

bottom of page