top of page
  • Instagram
  • Spotify
  • LinkedIn
IMG_3062.jpeg

De visionair & pionier in jou wil meer.

Je gedachtengoed is er één voor in de boeken en je zienswijze brengt levensveranderend nieuwe perspectieven

Je schrijft en onderneemt om anderen in b
eweging te brengen en op grote schaal het verschil te maken en doet dit vanuit een grote voorliefde voor taal en hunkering naar doorslaggevende impact.

Je bent een gevestigde ondernemer en/of ervaren schrijver, maar voelt dat je nog niet onvergelijkbaar bent en dat je teksten veel meer vanuit een eigen plek mogen komen.

Je rauwe stem is overschaduwd geraakt door het geluid dat tot nu toe veilig voelde en de woorden die je nu kiest doen je werkelijke gelaagdheid als mens tekort. 


Je hebt een groots en vernieuwend verhaal te delen dat alleen jíj kan vertellen. Maar daarvoor heb je eerst dat oude verhaal los te laten, zodat jij je meest zuivere stem het podium kan geven die het verdient. Als je dát op een revolutionair eigen manier doet, weet je dat je geschiedenis kan schrijven.

Een titel toevoegen (2).png

"Deze methode laat voor mij alle puzzelstukjes op hun plek vallen. Ik weet nu
wat mij écht eigen maakt en hoe ik dat onvergelijkbaar naar buiten breng."

Nicol M - Founder SHININTRU

WhatsApp Image 2023-02-02 at 17.08_edited.jpg

Ik laat je zien hoe revolutionair je storytelling kan zijn als je jezelf bevrijdt van je eigen scripts, ego
en maskers.

Want grensverleggende verhalen vinden hun bestaansrecht in je innerlijke wereld; je kern.

GELAAGD COMMUNICEREN BEGINT MET ONBESCHAAMD GELAAGD ZÍJN & TEN VOLSTE BELICHAMEN WAT JE UITDRAAGT.


 

De tijd is aangebroken om jouw unieke betekenis van mens-zijn onvermijdelijk voelbaar te maken in je teksten, beelden en algehele online én offline geluid.

Op een manier dat je boodschap instantly échter, meer eigen en kloppend
zal zijn als geheel. 


Multimedia storytelling die niet 'slechts' resoneert, maar tot in de diepste kern transformeert, omdat jij je eigen woorden integreert waardoor ze meer dan ooit binnenkomen bij een ander. 

WhatsApp Image 2023-02-04 at 00.14.33.jpeg

Samen ontmaskeren 
we wie jij in al je lagen
altijd al was & creëren
we je enige kloppende taal.

Storytelling die zo onvermijdelijk éigen is dat het
van niemand anders kan komen dan van jou.

INTRODUCING...
 

Uncover

Dé integrale experience voor
onbegrensd eigen communicatie.

Waarna je rauwe stem als nooit tevoren weerklinkt in je
teksten, beelden, spoken word en allround aanwezigheid. 

Voor schrijvers en ondernemers die voelen dat het tijd is om een laag dieper te gaan, zodat hun online en offline expressie daarin volgt en ze op een veel grotere schaal kunnen bewegen met wie ze zijn en wat ze zien.
 

WhatsApp Image 2023-02-04 at 18.41.24.jpeg

Paula's ervaring:

"Karima wist mijn verhaal
moeiteloos te vertalen naar bijzondere beelden die weerspiegelen wie ik écht ben, waardoor mijn presence naar een one of a kind level is gegaan."

TOEGEPAST PSYCHOLOOG & COACH
 

Uncover
pexels-roberto-shumski-6102271.jpg

Uncover

is een intensieve coaching experience met zes vakexperts waarbij inner work en de creatieve belichaming daarvan samenkomen.

Je gaat terug naar alle lagen van je kern, visie en stem om deze vervolgens op een bezielde manier door te vertalen naar teksten, beelden, spoken word en een presence die jou als mens weerspiegelen.

We maken samen een multimedia storytelling concept waarmee
je dé movement start in je branche.

Met mijn unieke methode die je woorden en energie
dichterbij jezelf brengen dan ooit tevoren. 

Zodat je ziel een onuitputtelijke bron van inspiratie wordt voor
alles wat je opschrijft, uitspreekt en bént.

Daaropvolgend begeleid ik je bij het in de wereld zetten van een nieuw verhaal dat alleen jij kan brengen, in een setting die je inspireert om geschiedenis te schrijven en het ten volste te belichamen. 


Voel je dat dit hét volgende hoofdstuk is van je verhaal? Tijdens een Uncover Call vertel ik je alle ins- & outs over deze experience. 


 

WhatsApp Image 2023-02-05 at 16.17.50.jpeg

Bepaal zelf hoeveel
lagen van ongeremde 
zelfexpressie je wil pellen.

IMG_9105-2.jpg

Uncover driedaagse

Uncover semester


In drie dagen je oude scripts, maskers en verhalen loslaten en een nieuw, ongehoord verhaal creëren door spiegelende en rauwe 1-op-1 coaching op locatie van zes gevestigde vakexperts met transformerende methodes.

Vanaf €1495 excl. btw


In zes maanden zetten we een onbegrensd eigen multimedia storytelling concept neer door intensieve 1-op-1 coaching, met als aftrap de Uncover driedaagse en als exclusieve aanvulling een multimedia creatie dag, conceptuele fotoshoot én 7 dagen onverstoord geschiedenis schrijven in Luxor (Egypte), hét wereldwijde startpunt van onovertroffen revolutionaire storytelling. 

Vanaf €1331 excl. btw per maand

Kopie van Een subtitel toevoegen (1).png

BELUISTER DE UNCOVER AUDIO EXPERIENCE:

00:00 / 06:09
WhatsApp Image 2023-02-03 at 18_edited.jpg

Uncover special

Wil je eenmalig mijn gelaagde
visie op je huidige storytelling?

Uncover your revolutionary story


Een exclusieve en persoonlijke audio-based storytelling analyse waarin ik je vertel waar je kracht nú zit als het aankomt op je communicatie & welke ontbrekende elementen je instantly een échter en meer eigen geluid geven + 60 min in-depth coaching op je belangrijkste schrijfblokkades die je er nu nog van weerhouden om in je meest revolutionaire verhaal te stappen, inclusief concrete storyline die je direct crossmediaal kunt inzetten. 

Voor €98 (beperkt plek)

Cream and Brown Photographic Beauty Site Launch Website (13).png
Over Mij
WhatsApp Image 2023-02-05 at 19.22_edited.jpg

Wie ben ik om jou
te helpen...

Ik ben Karima, storytelling revolutionair
& fotograferende schrijfcoach.Mijn quest naar gelaagdheid vond haar wortels in Hoi An (Vietnam) waar ik in 2016 twee weken lang onverroerd mijn dagen doorkwam door zware overstromingen. 

De enige plek waar ik toegang tot had, was 'The Espresso Station', een verstopt okergeel cafeetje, gedecoreerd met kleurrijke lampionnen, dat tevens bestempeld werd als het best bewaarde geheim van Centraal-Vietnam.

Minuten verstreken er als dagen en voordat ik het wist had ik aan een bamboe houten tafeltje in de hoek
23 jaar aan onuitgesproken woorden op papier gezet. Nadat ik mijn pen voor de laatste keer neerlegde, realiseerde ik me dat ik - met uitzondering van mijn dagelijkse egg coffee bestelling - al veertien dagen mijn stem niet had gebruikt. En hoe dat symbool stond voor hoe onopgemerkt ik in de jaren ervoor mijn meest relevante woorden inslikte.

 

BELUISTER MIJN VERHAAL:

00:00 / 02:35
thanh-soledas-XGuZ4HlC5qU-unsplash_edited.jpg

Nog voor terugkeer in Nederland was de volgende reis al geboekt. De ambiance van een wereld die niet de mijne was, gaf me helderheid. Er volgden nog zes solo reizen in stilte.

Als schrijver wilde ik het verschil maken. Alles behalve stil zijn. Op grote schaal mensen bewegen met mijn woorden. Met een diploma als Media Professional op zak deed ik dat eerst als journalist bij de grootste krant van Nederland. Vervolgens 5 jaar lang als content specialist voor nationale en internationale bedrijven. 


In 2020 startte ik mijn eigen bedrijf als storytelling expert en fotograaf en kwam ik gelijktijdig in de diepste en meest persoonlijke transformatie terecht van mijn leven. Alles wat onder de oppervlakte lag vond haar weg naar buiten. Ik zag in dat het alleen mogelijk was om de wereld grensverleggende en ongehoorde verhalen te brengen als ik mijn innerlijke wereld bestaansrecht gaf.

Intussen coachte ik in zes maanden tijd 35+ auteurs succesvol bij het schrijven en uitgeven van hun boek, behaalde ik mijn certificaat praktische psychologie, maakte ik de belangrijkste levensreis naar mijn roots (Egypte) en bereikte mijn expressie een nieuw niveau.


Mijn jarenlange expertise, doorgrondende interview skills + inner work vormden de voeding van mijn eigen Uncover-methode™.  Dé integrale aanpak voor onbegrensd eigen communicatie waarmee je rauwe, onderscheidende stem de plek krijgt in de wereld die het verdient. 

 

Echte woordenANNE-SOPHIE:
'Op een dieper niveau content creëren gaat zoveel makkelijker nu ik weet wat er onder al die lagen zit & ik de juiste tools heb om veel meer vanuit mijn eigen stem te schrijven. Daarnaast heb ik nu eindelijk beelden die mijn verhaal versterken.'

Anti-burnout coach

 PASCALE-RENÉE
'Samenwerken met Karima is waardevol en uniek. Zij benadert marketing op een manier zoals ik het nog niet eerder ben tegengekomen. Karima pakt alle delen van wie jij als mens bent aan en gaat met haar methode echt de diepte met je in.' 

Life CoachMELISA VERHEIJEN
'Als ondernemer sta je geregeld op een kruispunt. Met Karima’s unieke methode zet je de werkelijke essentie van jouw verhaal en bedrijf weer op scherp.'

Schrijver & PR-specialist

Contact

Gaan we samen geschiedenis schrijven?

Als je voelt dat dit het volgende hoofdstuk voor je kan zijn, ontvang ik je graag offline in een setting waarin onze werelden samenkomen en ik die van jou kan ontmoeten. Liever online kennismaken? Boek dan een vrijblijvende Uncover Call waarin ik je in detail meeneem in de reis die je zal maken tijdens de Uncover Experience. 


 

WhatsApp Image 2023-02-06 at 14.37.47.jpeg

Heb je vragen over de experience of aan mij persoonlijk? Mail me dan op hello@karimabaky.nl.  
 

bottom of page