top of page

ik ben karima

Ontwerp zonder titel (50).png

even voorstellen:

Het is mijn missie om jou bij jouw kern te brengen, je op een dieper level te verbinden met jouw doelgroep & jouw leading position te versterken vanuit de krachtige verhalen waarvan jij voelt
dat ze in jou zitten. 

ik geloof er heilig in dat de kracht van
verbinding in pure verhalen schuilt

maar zie ze maar eens krachtig uit te dragen, die verhalen.

karima-10.jpg

over verhalen gesproken...

Stel je eens voor dat je overal waar je kijkt verhalen ziet. Woorden. Beelden. Er een stem bij hoort, die luid en duidelijk spreekt. Op een manier zoals je ‘m nog nooit eerder hebt gehoord. En dat op repeat. Dat je voelsprieten hebt voor anekdotes, verslaggeving, de betekenis tussen de lijntjes, sprekende beelden. Dat was ik. Dat bén ik. Altijd al geweest. Ik droomde ervan om het voor altijd te blijven doen: verhalen vinden & creëren. Terwijl ik de wereld over reis. Als kind visualiseerde ik het. Als jonge vrouw realiseerde ik het.

Rake woorden op papier en unieke plaatjes met betekenis vormden mijn therapie, bron van inspiratie en vanaf mijn 22ste óók mijn inkomsten. Schrijven, creatief zijn en interviewen waren mijn grootste passies. Passies die ik vervulde in de journalistiek & content marketing wereld. Zeven jaar in totaal. Totdat er iets veranderde.


Het begon leeg te voelen. Betekenisloos. Veel van hetzelfde. De jacht naar conversie begon me te vervelen. Ergeren zelfs. Want ik zag hoe nieuwsplatforms, corporates & commerciële bedrijven zichzelf tekort deden. Strevend naar opvulling. Het snelle nieuws. Maar nooit naar vervulling. De diepere laag. Iets waar ik naar hunkerde. Als consument, maar ook als mens. Iets waarvan ik heilig geloofde: dít is waar je het verschil mee maakt van bedrijf tot klant. Van mens tot mens. Met échte verhalen. Dus besloot ik het zelf te doen. Als ondernemer.

 

And that's the part when shit went down. Maar voordat ik je daar alles over vertel, geef ik je de snelle versie van mijn carrière. Want waarom ook niet?

dit is de mijne

mijn carrière in het kort:

Ik volgde de studie Media, Informatie & Communicatie, studeerde af in redactie & mediaproductie, werkte twee jaar als journalist voor een landelijke krant, vervolgens vijf jaar als content marketeer in de corporate-, telecom- & cosmetica branche & bouwde intussen een reisfotografie cv op tijdens mijn reizen door Egypte, Qatar, Dubai, Vietnam, Thailand, Indonesië & Brazilië. 

ik vond mijn missie

maar verloor mezelf

Wie ik écht was. Mijn eigen diepere laag. Maar daarvoor moest ik eerst dat masker volledig loslaten. Erkennen dat ik 'm nog deels op had. Toegeven dat ik nooit het achterste van m'n tong liet zien, uit angst om als slachtoffer bestempeld te worden. Ik staarde me blind op strategie en vergat daarbij intuïtief te zijn. Dicht bij mezelf te blijven. Mijn eigen verhalen als ondernemer bleven daardoor leeg. En de versie die ik van mezelf liet zien verre van 100% echt. Maar hoe kon het echter? Raker?

 

Het was een pain in the ass totdat ik me iets realiseerde. Mijn visie om vanuit échte verhalen het verschil te maken - van mens tot mens - kon ik ook op mezelf toepassen. Dus begon ik mezelf vragen te stellen. En veel ook. Mezelf bij de randjes van mijn eigen rauwheid te brengen met de hulp van experts. Mezelf de verhalen te vertellen, waarvan ik voelde dat ze ertoe deden. In woorden en beelden. En ze effectief uit te dragen vanuit emotie en bewezen storytelling- & content technieken. All-in ging ik met mijn online presence

Goed op weg was ik. Dacht ik. Maar écht onderscheidend was ik niet. En de diepere connectie met mijn doelgroep bleef uit. Totdat ik op 8 juni 2020 (op mijn verjaardag) de brievenbus opende en ik daar iets vond wat alles zou veranderen. Het ikigai boek. Als cadeau van een vriendin. 192 pagina's gevuld met dé Japanse filosofie over de reden van bestaan. Alle facetten ervan. In één ruk uit. Zonder adempauze. En daarna? Daarna begreep ik het. Voelde ik het. En gooide ik alles om. Ja, écht alles. 

 

karima-22.jpg
karima-36.jpg

ik creëerde een unieke methode

waarbij alles samenkwam

Persoonlijkheid, missie, roeping & expertise. Verpakt in krachtige verhalen die raken, verbinden. In zowel woorden als beelden. Vanuit de Japanse ikigai filosofie, deep-dive interview technieken uit de journalistiek en bewezen storytelling- en content technieken. Intuïtief én strategisch. Want ja, die twee kunnen naast elkaar bestaan. Content waarmee je het verschil maakt. Van mens tot mens. Omdat het een boodschap is waarmee je diepere connecties aangaat. Keer op keer.

Een methode waarbij je alle unieke delen van jezelf (her)ontdekt. Eentje die ik eerst op mezelf toepaste. Wat het me opleverde? Meer klanten, diepere connecties met mijn doelgroep, een onderscheidende positionering, podcast uitnodigingen & masterclass aanvragen. Anderen gingen 'aan' staan op mijn verhalen en wilden hetzelfde.

 

Dus gooide ik mijn business als content creator & fotograaf om naar compleet iets anders.

Nu ben ik storytelling + online presence coach & fotograaf. Voor de intuïtieve en zelfbewuste ondernemers die het állemaal willen. Alles in één. 

ps. dit is míjn ikigai:

Waar je goed in bent (1).png

typisch karima

mijn ultimate mood booster:

de geur van een chai tea latte

het verhaal intussen al te googelen

ik kan geen film kijken zonder:

mijn twee grootste obsessies:

zelfontwikkeling & psychologie

karima-2.jpg

kan totaal niet tegen:

oppervlakkigheid, soja & lactose

fun fact:

ik ben half egyptisch

karimadef-1.jpg

let's make some impact

de unieke delen van jou omzetten naar krachtige verhalen

Zowel in woorden als beelden. Zodat jouw complete online presence jouw persoonlijkheid & stem ademt. Op een manier dat jouw doelgroep er direct mee resoneert, jij boven de rest uitsteekt met wie jij bent en anderen hun tribe bij jou vinden. It's time to stand out from the crowd. Nu. Ik laat je graag zien hoe.

 

let's connect on a deeper level

Kopie van Anaïta Nasser.png
jess-harper-sunday-RmQWqLKsVv8-unsplash.jpg

Let's connect our HEARTS on

 

pinterest

Ontdek wat mijn hart vult met inspiratie. 

 

melanie-pongratz-BECWWmIuJ2k-unsplash.jpg

Let's connect our SOULS on

 

Beluister de verhalen uit de GESPIEGELD podcast.

 

karima-32.jpg

Let's connect our MINDS on

 

Maak kennis met mijn visie & klets met me in de DM.

 

spotify

instagram

bottom of page