top of page
Ontwerp zonder titel (3).png

in drie kwartier...

nieuwe kansen & mogelijkheden zien
voor jouw complete online presence

Zodat je voelt wat ervoor nodig is om de diepere connectie aan te gaan met jouw doelgroep, de delen van jezelf om te zetten naar krachtige verhalen en jezelf onvergelijkbaar te positioneren in je niche. 

Wat een cadeau om de unieke delen van mijn verhaal te ontdekken. Nu ik mezelf nóg echter heb gezien, is er geen weg meer terug. Tijd voor de grote sprong! 

- MEREL ANNA, MERELANNA.NL

vision call

wat je van deze call 
kan verwachten:

01

02

03

We fantaseren hardop over hoe het zou kúnnen zijn. Ik deel met je welke kansen en mogelijkheden ik voor jou zie voor jouw content en online presence

We kijken samen naar wat jouw online presence op dit moment mist en hoe jij jouw positionering met impact kunt versterken. 

Je maakt kennis met mijn unieke ikigai methode: we duiken met mijn ikigai kaartendeck in één element van jouw verhaal en geven 'm direct spice.  

Ikigai is een Japanse denkwijze waarbij jouw passie, missie, roeping & expertise samenkomen. Rondom deze denkwijze heb ik een unieke methode gecreëerd die jou laat zien hoe jij je moeiteloos kan onderscheiden van de rest. 
 

out of office (31).png

about ikigai: 

impact stories

wat anderen van de vision call vonden

IMG_1132.jpg
IMG_1133.jpg
IMG_1134.jpg
IMG_1136.jpg

Ik weet precies wat ervoor nodig is om jouw unieke geluid te vinden.

Maar ik weet ook dat het een eindeloze zoektocht kan zijn. Naar de juiste woorden en beelden. Naar die sweet spot die jou anders maakt, dan anders. En naar dé methode om er vervolgens moeiteloos uit te springen.

Daarom heb ik mijn eigen ikigai methode, expertise in storytelling & connecting content en fotografie skills voor je samengevoegd. Zodat jij groeit naar krachtige verhalen die jouw doelgroep raken en een onvergelijkbare online presence

Ik zie kansen en mogelijkheden voor jou en weet exact hoe jij meer impact kunt maken met jouw content. 

Ik deel graag met je hoe ik het voor me zie voor je. 

 

 

laten we videobellen

hi, ik ben karima!

is this your call?

deze gratis sessie is voor jou als...

karima-34.jpg

De gratis vision call is voor jou als jij een intuïtieve & zelfbewuste ondernemer bent met een sterke visie en een goedlopende business.

Jouw klanten weten jou al te vinden en jij positioneert jezelf al als expert met een duidelijke stem. Maar je voelt dat het tijd is om jezelf nóg echter te laten zien, te ontdekken wat jou als persoon onderscheidend maakt & dit ook op een unieke manier uit te dragen.

Je bent klaar voor de volgende stap met jouw doelgroep: de diepere connectie, een sterke community. Zodat jij de #1 keuze van jouw klant wordt én blijft. De tijd is hier en nu om eruit te springen en je onvergelijkbaar te positioneren in jouw niche. Dat wil je. Want diep van binnen weet je dat je dan nog véél meer impact maakt. Voel je je aangesproken? Dan is het tijd om te videobellen!

let's do this

boek je gratis vision call

vision call inplannen
bottom of page