top of page
karima-36.jpg

real talk:

jij weet dat jij jezelf nog veel unieker kunt laten zien met de verhalen die je vertelt

Ja, jij trekt jouw doelgroep aan met wat je zo goed kan. Maar voelen ze zich ook verbonden met jou voor wie jij bent? Om de #1 keuze van jouw klant te worden én blijven, op te vallen in de menigte & diepere connecties aan te gaan, is er één ding nodig: de onderscheidende delen van jou met impact overbrengen op jouw doelgroep. 

Krachtige verhalen die raken & een unieke 
online presence zijn dus onmisbaar voor
een onvergelijkbare positionering.

Doorvertaald naar krachtige verhalen die jij keer op keer op unieke wijze naar buiten brengt in woorden & beelden.

Woorden die niet alleen vertellen wát je doet, maar ook waarom je het doet (passie + missie + roeping + talent)

Woorden die een weerspiegeling zijn van wie jij in de kern bent, zodat jij van mijlenver te herkennen bent.

Woorden die écht raken, doordat ze rauw & kwetsbaar zijn, zonder dat ze aanvoelen als een slachtofferrol. 

Beelden die alle unieke delen van jouw verhaal versterken, zodat jouw boodschap echt binnenkomt.

Beelden die jouw persoonlijkheid, warmte & energie direct voelbaar maken. 

out of office (33).png

jij bent niet zomaar een ondernemer

iets wat jouw content hoort te ademen

het is tijd om jezelf nóg
echter te laten zien

Want ondanks dat jij uniek bent ten opzichte van de rest, zie je dat zelf nog niet. Laat staan dat je het effectief uitdraagt. 

Je hebt een duidelijke stem en weet exact waarvoor je staat. Jouw klanten weten je goed te vinden, maar in de snel groeiende markt weten ze de rest ook goed te vinden. Jij bent sterk in wat je doet en vindt, maar ziet nog niet waarin jij uniek bent als persoon

Je kunt prima schrijven en deelt redelijk veel over jezelf, maar het vormt geen geheel. Hierdoor raak je nog niet alle emotionele snaren van jouw doelgroep, waardoor jij de diepere connectie met jouw klant mist.

 

Je voelt dat de lijn tussen kwetsbaarheid en slachtofferschap heel dun is, waardoor je nog niet het achterste van je tong laat zien. Tegelijkertijd voelen alle andere delen van jezelf als te vanzelfsprekend, waardoor je er geen krachtige verhalen van weet te maken die jouw klanten raken. 

Je weet dat je jouw eigen impact tekort doet, zolang jij jouw unieke geluid niet ontdekt en uitdraagt. En dat het nodig is om dat masker nóg meer af te zetten, om jezelf op een onvergelijkbare manier te laten zien. Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. 

Ik weet precies wat ervoor nodig is om jouw unieke geluid te vinden.

Maar ik weet ook dat het een eindeloze zoektocht kan zijn. Naar de juiste woorden en beelden. Naar die sweet spot die jou anders maakt, dan anders. En naar dé methode om er vervolgens moeiteloos uit te springen.

Daarom heb ik mijn eigen ikigai methode, expertise in storytelling & connecting content en fotografie skills voor je samengevoegd. In een traject waarbij ik je begeleid naar krachtige verhalen die jouw doelgroep raken en een onvergelijkbare online presence. Samen de diepte in, onder begeleiding creëren, zélf onderscheiden. In drie maanden tijd.

Drie maanden, ontstaan vanuit zeven jaar ervaring in diverse branches, kennis, passie en liefde. Iets wat ik graag aan je doorgeef. 

 

 

karima-33.jpg

& daar kom ík om de hoek kijken

hi, ik ben karima!

Deze journey laat voor mij alle puzzelstukjes op hun plek vallen: ik weet nu wat mij uniek maakt als persoon & hoe ik dit krachtig naar buiten breng.

NICOL - IMPACTFUL TEACHER

karima-13.jpg

1:1 ikigai story JOURNEY

let me tell you about the...

In drie maanden begeleid ik jou naar krachtige verhalen die jouw doelgroep tot in de kern raakt & een onvergelijkbare online presence, zodat jij je moeiteloos onderscheidt van de rest. 
 

JOURNEY

about ikigai: 

Ikigai is een Japanse denkwijze die staat voor your reason of being. Jouw passie, missie, roeping & expertise die samenkomen. Rondom deze denkwijze heb ik een unieke methode gecreëerd die jou laat zien hoe jij je moeiteloos kan onderscheiden van de rest. 
 

Na die drie maanden...

01

Bouw jij diepere relaties op met jouw klanten, waardoor jij #1 keuze bent én blijft.

02

Trek jij nóg meer klanten aan, omdat jij weet hoe jij verbindende verhalen creëert die eruit springen.

03

Heb jij een onvergelijkbare online presence neergezet, in zowel tekst als beeld.

04

Ken jij jouw onderscheidende kracht & draag jij deze op al jouw online kanalen uit.

05

Stijgt jouw exclusiviteit, omdat jij iets unieks hebt, wat nergens anders is te vinden.

karima-35.jpg

dít gaan we doen

Jouw magic spot in kaart brengen

Met mijn ikigai methode breng ik jou vanuit alle facetten van jouw leven bij de kern van jouw verhaal, zodat jij ontdekt wat jou onderscheidend maakt.

Jouw woorden vinden

We zetten jouw unieke delen om in krachtige woorden die bij jou passen en jouw verhaal vertellen, zodat jouw content 100% eigen is en écht raakt.

Jouw online presence versterken

We leggen jouw verhaal uniek vast op beeld en maken een connecting content plan waarmee jij je op al jouw online kanalen onderscheidt van de rest

Ontwerp zonder titel (43).png
Ontwerp zonder titel (53).png

Karima heeft mij in al mijn waarden en krachten op de foto gezet. Met vooraf een duidelijk plan dat perfect paste bij mijn business en visie. Werken met haar was heel open en helder. Ze heeft mijn verhaal doorvertaald naar rake beelden.


- ROMY, COMMUNIFAITH.NL

Ontwerp zonder titel (43).png
Ontwerp zonder titel (43).png

Content creatie gaat zoveel makkelijker nu ik weet wat mij anders maakt & ik de tools heb om vanuit storytelling en de ikigai methode te schrijven. De beelden die Karima heeft geschoten, versterken mijn verhaal.


- ANNE-SOPHIE, ANTI-BURNOUT.NL

De 1:1 ikigai story journey is waardevol en uniek. Marketing op een manier waarop ik het nog niet eerder ben tegengekomen. Karima pakt alle delen en gaat echt de diepte met je in. - PASCALE-RENEE, ALIFETIMEOFHAPINESS.COM

Ontwerp zonder titel (45).png
Ontwerp zonder titel (46).png

als jij inziet wat jou uniek maakt, worden jouw verhalen dat ook: uniek

wat deze journey uniek maakt

& waarom je 'm aan zou gaan

MIJN IKIGAI METHODE IS ONE OF A KIND

Mijn ikigai methode is self-made en daarom dus nergens anders te vinden. Het krachtige aan mijn methode is dat het je in één dag terugbrengt naar de tekentafel. Terug naar de basis. Mijn methode is opgebouwd uit de Japanse ikigai filosofie + diepte-interview technieken uit de journalistiek + creatieve & intuïtieve (schrijf)opdrachten. Zodat jij tot de kern komt van jouw verhaal & daarbij alle facetten van jouw leven meeneemt. 

Met deze unieke methode herdefinieer jij jouw verhaal vanuit jouw passie, missie, roeping & expertise. En heb je direct scherp wat jou onderscheidend maakt, zodat jij je kunt richten op die onvergelijkbare positionering in jouw niche. 

ikigai story pt 2 Nicol (4).jpg

IK ZIE ALLE DELEN VAN JOU EN HET IS MIJN MISSIE OM JOUW DOELGROEP DIE DELEN OOK TE LATEN ZIEN

Daarom combineer ik mijn ikigai methode en storytelling expertise met strategie en connecting content. Zowel in woorden als beelden. De full package. Het complete plaatje. Daarvoor kun jij bij mij terecht.

Dat betekent dat we tijdens deze journey niet alleen aan de slag gaan met jouw onderscheidende kracht, maar ook met de unieke doorvertaling daarvan. In de breedste zin van het woord. Denk daarbij aan: bewezen storytelling technieken waarmee jij alle emotionele snaren van jouw klant raakt en een sterke strategie waardoor al jouw kanalen met elkaar alligned zijn en het juiste vertellen.

 

Maar ook aan krachtige content waarbij alle onderscheidende delen van jou voelbaar zijn. In de woorden die jij gebruikt & de beelden die jij van jezelf hebt. Voor een onvergelijkbare online presence.

Ontwerp zonder titel (48).png

is this for you?

mijn journey is voor jou als...

karima-34.jpg

Mijn 1:1 journey is voor jou als jij een intuïtieve & zelfbewuste ondernemer bent met een sterke visie en een goedlopende business.

Jouw klanten weten jou al te vinden en jij positioneert jezelf al als expert met een duidelijke stem. Maar je voelt dat het tijd is om jezelf nóg echter te laten zien, te ontdekken wat jou als persoon onderscheidend maakt & dit ook op een unieke manier uit te dragen.

Je bent klaar voor de volgende stap met jouw doelgroep: de diepere connectie, een sterke community. Zodat jij de #1 keuze van jouw klant wordt én blijft. De tijd is hier en nu om eruit te springen en je onvergelijkbaar te positioneren in jouw niche. Dat wil je. Want diep van binnen weet je dat je dan nog véél meer impact maakt. Voel je je aangesproken? Dan is de 1:1 ikigai story journey waarschijnlijk he-le-maal your piece of cake

IKIGAI STORY SHOOT SYLVIA

good to know:

Hoe ziet het traject eruit?

Hoe de journey er van A tot Z eruit ziet, deel ik met je in het gesprek. Maar het komt op het volgende neer: we starten de journey met een uitgebreide deep-dive ikigai sessie op locatie. Vervolgens plannen we een aantal 1:1 guidance calls met elkaar in, prikken we een datum voor jouw shoot en krijg jij toegang tot de online leeromgeving. In deze omgeving deel ik al mijn geheimen over storytelling & connecting content met je. In de tussentijd kun jij 5 dagen in de week bij mij terecht voor vragen & feedback via Voxer en redigeer ik jouw content. 

Waarin word ik allemaal begeleid?
Het vinden van jouw onderscheidende kracht, het creëren van verbindende content, je positionering versterken in jouw niche, de delen van jezelf omzetten naar krachtige verhalen en jezelf nóg echter en puurder laten zien. Zonder dat daar een associatie aan hangt van 'slachtofferrol'. 

Draait deze journey alleen om mijn teksten en beelden?

Absoluut niet. Tijdens de journey gaan we aan de slag met jouw complete online presence. Al jouw kanalen komen hierbij aan bod en zullen samengevoegd worden in jouw content connection plan. Tijdens de 1:1 guidance calls deel ik mijn strategische visie met je en werken we samen aan jouw onvergelijkbare cross-over positionering. Zodat jij echte connecties aangaat op ál jouw platforms en jouw doelgroep jou van mijlenver herkent. 

karima-28.jpg

> Hebt jezelf op een onvergelijkbare manier neergezet in jouw niche, waardoor jij de #1 keuze bent én blijft van jouw doelgroep.

> Krijgt aanvragen binnen van droomklanten die 'aan' gaan op jouw krachtige content. 

> Bent gestegen in exclusiviteit, omdat jij iets hebt wat nergens anders is te vinden - waardoor jij jouw aanbod voor nóg meer kunt aanbieden.

 

> Bouwt een betekenisvolle community met jouw doelgroep en creëert daarmee een tribe waar niemand omheen kan. 

 

> Krijgt door jouw unieke online presence een groter podium (say hello to mooie samenwerkingen en sprekersklussen) 

> Hebt een strategische connecting content plan waar je altijd op terug kunt vallen, zodat content creatie nóg makkelijker gaat & jij de tijd die je overhoudt kunt steken in betalende klanten. 

let's dream away...

jij bent drie maanden verder en...

the time is now

let's start your journey

bottom of page